Apartamente disponibile

ap1

Apartamente Studio

Apartamentele de tip studio sunt locuințe elegante, practice, perfecte pentru cei care doresc să aibă intimitatea unei garsoniere dar confortul unui apartament cu două camere. Studiorile din Maurer Villas dispun de o cameră de zi spațioasă cu o bucătărie de tip open space, dormitor separat, baie, hol/spațiu de depozitare și un balcon.

Detalii apartament

Prețuri începând de la 35.000 €

ap2

Apartamente 2 camere

Apartamentele cu 2 camere de la Maurer Residence au o compartimentare eficientă, spaţiul fiind optim distribuit oferindu-vă confort şi utilitate. Sunt de mai multe tipuri, concepute pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Fiecare are o bucătărie, o cameră de zi, un dormitor, un hol respectiv spațiu de depozitare și o terasă.

Detalii apartament

Prețuri începând de la 49.500 €

ap3

Apartamente 3 camere

Nevoia de intimitate ne caracterizează pe fiecare. O familie cu copii va găsi în apartamentele cu 3 camere din Maurer Villas căminul ideal. Două dormitoare şi un living spaţios sunt alegerea perfectă! Băile, bucătăria, holurile – totul este optimizat şi gândit să vă fie la îndemână, iar terasa/terasele vă asigură nevoia de linişte şi relaxare.

Detalii apartament

Prețuri începând de la 58.500 €

Apartamente 4 camere

Un apartament în care tu şi familia ta te vei simţi cu adevărat acasă. O viață liniștită departe de zgomotul orașului!
.

Detalii apartament

Prețuri începând de la 99.000 €

room4

Garsoniere

Garsonierele sunt perfecte pentru tinerii la început de drum. La Maurer Residence vei găsi garsoniere luminoase și spațioase cu o calitate a materialelor și finisajelor.

Detalii apartament

Prețuri începând de la 42.800 €

room3

Doriți consultanță gratuită?

Indiferent de natura întrebării dumneavoastră, echipa noastră vă stă la dispoziție și vă lămurește cu tot ce vă este neclar.